web analytics
This page is hosted for free by zz.com.ve, if you are owner of this page, you can remove this message and gain access to many additional features by upgrading your hosting to PRO or VIP for just 0.99 USD.
Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.
Vegetales salteados

Vegetales salteados

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Ingredientes para los Vegetales salteados

  1. ½ kilo de vainitas cortadas en diagonal
  2. 1 pimentón rojo en tiritas
  3. 1 zanahoria en tiritas
  4. ¼ de taza de aceite de oliva
  5. 1 cebolla grande en juliana
  6. 1 cucharada de sal
  7. ¼ de cucharadita de pimienta

Procedimiento para los Vegetales salteados

Lave, escurra y pique los vegetales.

Sofríalos uno a uno en un sartén, comenzando por las zanahorias y las vainitas. Sazone con sal y pimienta y saltee hasta que los vegetales estén blandos.

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Deja un comentario

My Rating:

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »